help with fosgate 1100a2 amp - Page 4 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd March 2009, 08:34 PM   #31
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dover,ohio
Do I need to replace just the 9640's?

I am going to replace all the emitters just to be safe.
  Reply With Quote
Old 23rd March 2009, 08:56 PM   #32
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
If you have NEGATIVE gate voltage (as described before) and the 9640s have 100v across pins 2 and 3, all 9640s need to be replaced in this channel.

You can desolder one leg of the 0.1 ohm source resistors to check them.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fosgate FAP-T1 mods clm811 Solid State 8 17th January 2012 07:13 PM
FosGate 400a4 Gusel9 Car Audio 12 19th June 2009 05:26 AM
fosgate series 1 260 amp ben04srt Car Audio 3 16th August 2008 04:19 AM
fosgate t2's ba109296 Swap Meet 0 5th February 2006 09:37 PM
Rockfords fosgate 1100a2 output kelving Car Audio 1 12th November 2004 03:54 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:15 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2