Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Clarion 1000w amp broke???
Clarion 1000w amp broke???
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 13th February 2006, 12:57 AM   #1
Dan_E_Boi is offline Dan_E_Boi  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Jax FL
Default Clarion 1000w amp broke???

Hey what's up guys... First post and of course... a newbie. I have a clarion amp and I'm wondering what could be wrong with it. I originally had two Type E Alpines connected to it and blew my speakers. Now the 1 Ohm Mode light is constantly on. The Amp will still produce sound but that light kind of makes me concerned something is wrong with it. If someone could give me some Ideas it would be appreciated thanks.
  Reply With Quote
Old 13th February 2006, 02:12 AM   #2
TO-3 is offline TO-3  Peru
diyAudio Member
 
TO-3's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Phoenix, Arizona
Send a message via Yahoo to TO-3
Default Re: Clarion 1000w amp broke???

Quote:
Originally posted by Dan_E_Boi
Hey what's up guys... First post and of course... a newbie. I have a clarion amp and I'm wondering what could be wrong with it. I originally had two Type E Alpines connected to it and blew my speakers. Now the 1 Ohm Mode light is constantly on. The Amp will still produce sound but that light kind of makes me concerned something is wrong with it. If someone could give me some Ideas it would be appreciated thanks.
So if you remove the speakers, does the light go off?
__________________
Check out Tube Driver BLUE products at: www.tubedriver.com
  Reply With Quote

Reply


Clarion 1000w amp broke???Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I think I broke something rx7speed Solid State 6 24th January 2008 05:28 PM
broke guy trying to decide rx7speed Subwoofers 3 29th October 2007 10:23 PM
1000W amp amavadia Class D 3 23rd June 2006 03:14 AM
Clarion nbcd Car Audio 1 8th August 2005 06:27 PM
1000w car amp Ewok_Poacher Car Audio 19 5th August 2004 09:31 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:33 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 16.67%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki