diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Car Audio (http://www.diyaudio.com/forums/car-audio/)
-   -   Clarion 1000w amp broke??? (http://www.diyaudio.com/forums/car-audio/73910-clarion-1000w-amp-broke.html)

Dan_E_Boi 12th February 2006 11:57 PM

Clarion 1000w amp broke???
 
Hey what's up guys... First post and of course... a newbie. I have a clarion amp and I'm wondering what could be wrong with it. I originally had two Type E Alpines connected to it and blew my speakers. Now the 1 Ohm Mode light is constantly on. The Amp will still produce sound but that light kind of makes me concerned something is wrong with it. If someone could give me some Ideas it would be appreciated thanks.

TO-3 13th February 2006 01:12 AM

Re: Clarion 1000w amp broke???
 
Quote:

Originally posted by Dan_E_Boi
Hey what's up guys... First post and of course... a newbie. I have a clarion amp and I'm wondering what could be wrong with it. I originally had two Type E Alpines connected to it and blew my speakers. Now the 1 Ohm Mode light is constantly on. The Amp will still produce sound but that light kind of makes me concerned something is wrong with it. If someone could give me some Ideas it would be appreciated thanks.
So if you remove the speakers, does the light go off?


All times are GMT. The time now is 12:47 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2