static noise question - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th July 2005, 03:39 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: AZ
Default static noise question

Just installed a JVC kd-g510 head unit and I am getting a small static noise during any playback. It is not there when the unit is on but nothing is playing and I am not sure but it seems to only happen during sligtly bass output. Any idea what this could be and what the fix would be? I know its not the speakers (infinity reference 6002i) since I used them with my old head unit and they sounded great.
  Reply With Quote
Old 15th July 2005, 07:02 PM   #2
TO-3 is offline TO-3  Peru
diyAudio Member
 
TO-3's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Phoenix, Arizona
Send a message via Yahoo to TO-3
Default Re: static noise question

Quote:
Originally posted by kambrian
Just installed a JVC kd-g510 head unit and I am getting a small static noise during any playback. It is not there when the unit is on but nothing is playing and I am not sure but it seems to only happen during sligtly bass output. Any idea what this could be and what the fix would be? I know its not the speakers (infinity reference 6002i) since I used them with my old head unit and they sounded great.
I am guessing you do not have an amp connected? This is typical for HUs as there frequency response is not that great. If you connected an amp, you most likely will get better results.
__________________
Check out Tube Driver BLUE products at: www.tubedriver.com
  Reply With Quote
Old 15th July 2005, 11:59 PM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: AZ
Ended up just taking it back and getting a dfferent deck (apline). Static sound seems to be gone now. Thanks for the reply
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Static noise in K-16LS Rukahs Tubes / Valves 2 16th June 2009 05:49 PM
Static noise from new system 79corona Car Audio 1 5th September 2007 08:53 PM
B&O Turntable static noise Please help! danioh Analogue Source 2 11th April 2007 07:29 PM
Crackling/static noise from CD63ki SimontY Digital Source 5 3rd August 2003 09:23 PM
static noise and hum Edwin Dorre Pass Labs 17 20th June 2002 07:47 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:35 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2