Loss Of Sound - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th February 2005, 06:39 AM   #1
Docc25 is offline Docc25  South Africa
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Johannesburg
Send a message via MSN to Docc25 Send a message via Yahoo to Docc25
Default Loss Of Sound

Hi all

My brother has a 200w by 4 car amplifier its a
Calibra Cyclops amp

The amp seems to haqve lost a lot of output power
What can cause this kind of problem?

Kind Regards
__________________
AHP
ALL ABOUT THE DB"S
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound transmission loss in Loudspeaker diaphragms thadman Multi-Way 10 21st August 2009 03:40 AM
At a loss... cunningham Class D 21 23rd September 2004 06:29 AM
SPL loss with passive XOs Rocky Multi-Way 2 15th June 2004 01:53 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:18 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2