sony xplod - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 2nd January 2005, 07:51 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: ok
Default sony xplod

i have two sony xplod 250w 2/1 channel amps. i bridged them together and ran 1 amp to a pioneer 12" sub and the other amp to the other sub. the subs take 450 a piece.is that enough? or too much? i hooked them up through the left and right speaker on my radio because my radio only has one set of rca's coming out. should i cut those ends off and sodder the two rca's together and run them to the amps or just do like i have and use the high level input connection
  Reply With Quote
Old 6th January 2005, 07:38 AM   #2
sdoom is offline sdoom  Germany
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Heidelberg
If you have RCA outputs , you should use them.

Check the Sony users manual if you really need both input jacks at each amplifier (because you use the amplifier in bridged mode , some amps require just one input jack if they are used in bridged mode).

If youŽd need both input jacks on each amplifier then run a normal RCA-cable to the amplifiers and use 2 Y-adapters .

Click the image to open in full size.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sony XPLOD speakers? keantoken Multi-Way 5 18th August 2006 09:52 PM
Sony Xplod 740w failure Ranger1930 Chip Amps 3 28th December 2005 06:03 AM
xplod amp blown please help coalman1032 Car Audio 10 27th August 2005 07:00 PM
Sony Xplod XM-1502SX vicblack Solid State 1 11th April 2004 07:04 PM
need enclosures for a sony xplod 10" model L1036 (car and home enclosure got 2) charlyiy Multi-Way 0 8th April 2003 04:11 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:51 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2