sony xr-c9100 signal problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 31st October 2004, 10:17 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: california
Default sony xr-c9100 signal problem

My sony xr-c9100 head unit won't play tapes or amplify the signal from the unilink cd changer, but the radio is fine. Everything is perfectly normal, the tape and the cd changer are fully contolled and if you look and listen to the head unit and changer everything is working fine, but I get no sound when I select the tape or cd, but with the radio everything sound fine, any suggestions, thanks
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony DTC-790 dat problem dukasound Digital Source 2 3rd October 2008 05:33 PM
Sony DVP-S9000ES Digital Signal Tap wdavis009 Digital Source 0 31st December 2005 03:54 PM
signal proccessor problem gremzincrus Chip Amps 2 11th June 2005 02:55 AM
Problem: intermittent optical digital signal dropout? faustian bargin Digital Source 0 6th April 2004 09:21 PM
I2S or Sony format signal separator and repeater? capslock Digital Source 3 20th February 2002 09:34 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:37 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2