Blown AMp?? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th June 2004, 08:39 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: australia
Default Blown AMp??

HI I've got any audioline 4 chnnel 800watt amp...I havent pulled it apart yet but I think Ive blown it...the protetcion fuse and the fuse between the battery and my car havent blown...so would this be the cause of the problem or am I over looking somethin much more obvious. If it is the cause or the problem can I repair it and if so how??

Thanks Heaps GUys
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mtx blown please help ADRIANd Car Audio 33 2nd May 2014 02:47 AM
Blown amp pre-amp in or HU pre-amp out? scraph Car Audio 5 23rd January 2009 12:58 AM
PPI 600.4 amp blown?? HELP!! D_Bull Car Audio 1 4th March 2005 05:18 PM
blown sub wharfrat Subwoofers 10 23rd May 2004 05:12 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:28 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2