Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Rockford Fosgate p1000x2
Rockford Fosgate p1000x2
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 2nd February 2018, 05:13 PM   #11
rhempz01 is offline rhempz01  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Milford Delaware
Yes.
  Reply With Quote
Old 2nd February 2018, 05:14 PM   #12
rhempz01 is offline rhempz01  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Milford Delaware
Ok have not tried to b+ or remote the amplifier.
  Reply With Quote
Old 3rd February 2018, 07:20 PM   #13
rhempz01 is offline rhempz01  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Milford Delaware
Ok so I hooked it up and got 12.5v and only drew a small amount of current. Seemed like the ps fets we're faulty I'm.bot sure the driver's test good. I'll test the 494 pins 3-4 for voltage and see if it's high, maybe it's shutting off and on? Or should I just remove the retifiers and get the paperwork up and running isolated? mosfets Irf1404z
  Reply With Quote
Old 4th February 2018, 07:06 PM   #14
seankane is offline seankane  United States
diyAudio Member
 
seankane's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Washington State
The amp is making rail, regulated, has proper voltage on gate leg of power supply FET's, and produces audio?
__________________
Pyramid 52 Amp Power Supply----Fluke 787 Processmeter----Tektronix 465 Scope----Velleman HPS40 Scope----Soldering Iron----Desoldering Iron----Hejet HJ 500-S Heatgun----DM4070 Digital LCR Meter----Propane Torch
  Reply With Quote
Old 4th February 2018, 07:44 PM   #15
rhempz01 is offline rhempz01  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Milford Delaware
No it flickered on then off, didn't draw any current nothing just that. U can hear and see it try to come on then just flickers off power led just did the same.
  Reply With Quote
Old 4th February 2018, 08:04 PM   #16
rhempz01 is offline rhempz01  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Milford Delaware
What dc , should I have on the ps fets gate.? Can I remove the regulators and test just the power supply? Or does this amp work differently.?
  Reply With Quote
Old 4th February 2018, 10:31 PM   #17
seankane is offline seankane  United States
diyAudio Member
 
seankane's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Washington State
You should see somewhere in 5vdc range.
You should see B+ voltage on the drains.
You should see 0vdc on the source.
__________________
Pyramid 52 Amp Power Supply----Fluke 787 Processmeter----Tektronix 465 Scope----Velleman HPS40 Scope----Soldering Iron----Desoldering Iron----Hejet HJ 500-S Heatgun----DM4070 Digital LCR Meter----Propane Torch
  Reply With Quote
Old 5th February 2018, 02:43 AM   #18
rhempz01 is offline rhempz01  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Milford Delaware
With out the rectifiers or with them?
  Reply With Quote
Old 5th February 2018, 11:36 PM   #19
seankane is offline seankane  United States
diyAudio Member
 
seankane's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Washington State
Have you changed the power supply drivers and gate resistors?


Are you getting a square wave on the gate leg of the power supply FET's?
__________________
Pyramid 52 Amp Power Supply----Fluke 787 Processmeter----Tektronix 465 Scope----Velleman HPS40 Scope----Soldering Iron----Desoldering Iron----Hejet HJ 500-S Heatgun----DM4070 Digital LCR Meter----Propane Torch
  Reply With Quote
Old 6th February 2018, 02:50 AM   #20
rhempz01 is offline rhempz01  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Milford Delaware
No square wave, rectifiers are our of the circuit. No out gate resistors. and no voltage on them with meter. I change the drivers and see if it changes, and post the results
  Reply With Quote

Reply


Rockford Fosgate p1000x2Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rockford Fosgate 4.6X S Merlington Car Audio 4 13th May 2016 02:32 PM
Rockford Fosgate 4.6x frobek Car Audio 6 4th June 2013 08:56 PM
ROCKFORD FOSGATE 600 A4 mike49504 Car Audio 5 20th January 2012 12:28 PM
rockford fosgate 100@II bdgf2004 Car Audio 43 10th November 2010 05:24 PM
Rockford Fosgate dtisme Car Audio 1 5th October 2010 11:39 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:09 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki