PPI A404 Amp Repair - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th April 2004, 04:53 PM   #1
jschen is offline jschen  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: US
Default PPI A404 Amp Repair

I bought this amp used and it was already damages and repaired once, of course the seller did not notify me of this. Anyways when I received it, it was damaged. One of the resistors was burnt and also one of the transistors was gone. I don't know what the original model number was but it was replaced with a NTE332 transistor. Does anyone know what transistors the PPI amps use? I have seen two model #s on the amp made by MCM

I don't have the amp sitting in front me at the moment but I believe the model numbers were:
2N6490 & 2N6487

If you guys need pictures to help I would be glad to take some and post them.

I have already ordered a new NTE332 transistor, and a few InOne transistors.

Any help would be great
  Reply With Quote
Old 5th April 2004, 07:55 PM   #2
speaker is offline speaker  United States
diyAudio Member
 
speaker's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: USA
Directed Electronics owns PPi now. Your first stop should be to get a schematic.

speaker
  Reply With Quote
Old 5th April 2004, 09:06 PM   #3
jschen is offline jschen  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: US
They don't give them out, but I think I have it figured out...just going to replace a couple of transistors.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Precision Power PPI A404 refurbish questions ainami Car Audio 9 8th August 2008 01:53 PM
PPI a404 amp creating noise (squeal) on AM Band SRITT3 Car Audio 4 31st May 2008 02:55 AM
PPI A404 + JL 500/1 - on same 4 gauge? frankj Car Audio 3 1st August 2005 05:42 AM
PPI A404 Art or JL Audio 300/4 maniacdavid Car Audio 2 17th June 2005 05:07 AM
How to bridge ppi a404 maniacmech Car Audio 1 7th June 2005 08:11 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:06 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2