My stereo bike project HELP!! amp problems.. - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 7th February 2004, 04:33 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sarasota Florida
Question My stereo bike project HELP!! amp problems..

Hey whats up! im only 15 so i dont have a car... but i do have a bad *** trike lol that im putting a car stereo in... heres my setup... two 12" pioneer subs on each end, facing out to the sides, and 2 pioneer 6x9's out the back. The box is 14" x 14" x 20" long... is that an ok size? i already built it and it sounds pretty good i guess.. i dont really KNOW what a nice system really sounds like lol... i rode my bike for about an hour, w\ thumpin bass and all... and then i got home and my amp quit working... its a 500w audiovox amp. so i took it inside n started messin with it, and it started smokin, (still not working) and it seems like the power light used 2 come on but now it doesnt, so i opened it up... everythig looks fine but for these lil back square things on the sides of the circut board.. one of them is broke in half and some of the others or a lil "chared" lookin lol...what are those and can i fix them? i had my amp wired directly to my battery, the ground goes right in the - of it.. is that ok? PLEASE help!! THANKS!! you can IM me.. my sn is{ Delux 9 foe 1 } and i have pics if u want 2 see..

alex
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Russian Bike Zen Mod The Lounge 52 12th September 2008 12:21 PM
amp for bike stereo notrobb Chip Amps 11 5th March 2008 02:44 AM
15 mile commuting bike ash_dac The Lounge 92 21st October 2007 04:00 PM
New bike? (Must have Campag Record) EC8010 The Lounge 35 17th July 2006 04:43 AM
HMV A40 Stereo Amp Problems MunkeeVegetable Chip Amps 2 29th October 2005 05:27 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:32 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2