MTX Thunder 5601 - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30th August 2013, 07:50 PM   #21
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Ok ill replace it and let you know what i come up with
  Reply With Quote
Old 30th August 2013, 08:06 PM   #22
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
replaced it heres what i get now

Pin 1:0.02
Pin 2:0.00
Pin 3:0.00
Pin 4:-15.34
Pin 5:0.00
Pin 6:0.00
Pin 7:15.34
Pin 8:15.34
  Reply With Quote
Old 30th August 2013, 08:10 PM   #23
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
You appear to have a solder bridge between 7 and 8.
  Reply With Quote
Old 30th August 2013, 08:14 PM   #24
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Pin 1:0.02
Pin 2:0.00
Pin 3:0.00
Pin 4:-15.34
Pin 5:0.00
Pin 6:0.00
Pin 7:0.00
Pin 8:15.50
  Reply With Quote
Old 30th August 2013, 08:16 PM   #25
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
DC on speaker terminals?
  Reply With Quote
Old 30th August 2013, 08:19 PM   #26
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
measured directly across the speaker terminals i get 0.02 volts
  Reply With Quote
Old 30th August 2013, 08:22 PM   #27
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Wondering should i plug the preamp board in and test for audio?? Or should i use jumpers on the pins?
  Reply With Quote
Old 30th August 2013, 08:24 PM   #28
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Install shunts on the preamp board connector as shown (after confirming that there is no DC on the pins). With the jumpers in place, does the amp produce audio?
Attached Images
File Type: jpg IMG_3477jumpers01.jpg (182.4 KB, 26 views)
  Reply With Quote
Old 30th August 2013, 08:29 PM   #29
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
On the top row of the 2 pins closet to the wires for the fan i get -15.79 volts on both pins..

Bottom row of pins 1st pin closet to the rail caps i get -0.89 volts

other pin i get -0.48 volts
  Reply With Quote
Old 30th August 2013, 08:40 PM   #30
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
On the pins with the shunts installed in the photo, do you read any DC?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mtx thunder 5601 bass monkey Car Audio 9 28th May 2012 12:43 AM
MTX Thunder 5601 mike49504 Car Audio 3 15th April 2012 01:27 AM
MTX Thunder 5601 burnt CobraTom Car Audio 5 19th January 2012 11:21 AM
MTX 5601 Amp Help Please Kmazzeo26 Car Audio 3 2nd June 2010 08:51 PM
Any help with MTX 5601 amp? Jorel Car Audio 1 31st March 2010 06:35 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:21 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2