Xtant X1001 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11th February 2013, 01:41 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Default Xtant X1001

Q325 was defective..

Replaced it when tryin to power the amp up the power led lights and the low Impedance light is also lit..

Led 406 and 407 are also lit up..


All outputs test fine..

With the blck probe on pin 5 and red probe on Pin 8 of the 3120's
1 of them i get 20.8 volts the other 1 i get 0.1 volts


Any ideas where to start?

Last edited by S Merlington; 11th February 2013 at 01:50 AM.
  Reply With Quote
Old 11th February 2013, 01:57 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Ok i did somemore checking..

Low impedance light is still lit..

I get -18.8 volts on all op-amps but i dont get the positive voltage is this normal for this amp??

If not does anyone know what the board location is for the positive regulator ?
  Reply With Quote
Old 11th February 2013, 05:47 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Do you have positive 15v on both ends of one of the SMD inductors (marked 221k) near the yellow transformer (near the speaker terminals)?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xtant x1001 powers up no sound integrite07 Car Audio 11 18th February 2012 11:48 PM
Accesory Port #1 Jumpers on Xtant X1001 Fixer Class D 0 6th December 2010 08:10 AM
Accesory Port #1 Jumpers on Xtant X1001 Fixer Car Audio 0 6th December 2010 08:05 AM
Xtant X1001 Bgun Car Audio 18 5th November 2008 03:49 AM
Xtant X1001 shagone Car Audio 11 15th April 2008 01:28 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:02 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2