diyAudio (
-   Car Audio (
-   -   Orion Xtreme 800 (

S Merlington 13th January 2013 04:28 AM

Orion Xtreme 800
Amp powers up and produces both + - rail voltages also produces the 5 volt regulated voltages..

Cleaned all switches and moved the pots up and down about 50 times..

Amp has very low output ..

Any ideas?

Perry Babin 13th January 2013 05:31 AM

Do you see any 2N... transistors near the 8-pin op-amps?

Post a photo of the board.

S Merlington 13th January 2013 06:02 AM

I will post a pic of the board as soon as my camera battery is done charging..

There are 2 2N5639 transistors near the op-amps

Perry Babin 13th January 2013 06:27 AM

What is the DC voltage on the 3rd leg?

S Merlington 13th January 2013 06:58 AM


Leg 3:-0.13


Leg 3:-0.13

Perry Babin 13th January 2013 07:58 AM

The mute-drive circuit isn't turning the muting transistors off. I don't have anything on this amp so I'll have to wait on photos before I can help.

S Merlington 13th January 2013 05:58 PM

Both of them are shorted between all 3 legs..

Is there a good sub for theese ?

rrae 13th January 2013 06:28 PM

nte123a should work?

S Merlington 13th January 2013 08:00 PM

Thanks but i never use NTE parts in amps ...

They are expensive and some amps do not like thoose parts and have had bad outcomes using thoose

S Merlington 14th January 2013 03:38 AM

2 Attachment(s)
Heres some pics of the board...

Dont know if its normal or not for the 2N5369's to read shorted across all 3 legs ?

All times are GMT. The time now is 03:04 PM.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2