diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Car Audio (http://www.diyaudio.com/forums/car-audio/)
-   -   autotek mm2000.1 so audio out relay sounds funny (http://www.diyaudio.com/forums/car-audio/226821-autotek-mm2000-1-so-audio-out-relay-sounds-funny.html)

ivkata 1st January 2013 06:27 PM

autotek mm2000.1 so audio out relay sounds funny
 
happy new year everyone

im still buzzed from yesterday but I'm trying to fix an amp i just purchased for dirt cheap .the amp make and model is Autotek MM2000.1d that i purchased in a lot of blown amps from local installer .the unit powers on and idles fine and getting good power to the op amps but no audio out.I hear the relays click on power on but very faint .
When i turn the gain up
-with no audio signal connected everything looks good
-with audio signal connected and the gain turned up 1/4 way the relays buzzes to the beat

any thoughts ?

ivkata 1st January 2013 06:34 PM

4imv9.jpg at Free Image Hosting

timwebb 1st January 2013 07:15 PM

u check the diode next to it?

Perry Babin 1st January 2013 07:37 PM

Are you sure that it's not one of the inductors buzzing?

Are you getting 12v across the relay coil (or the suppression diode)?

Does the audio remain clean on the filter inductor before the relay when you connect a load and try to drive a speaker?


All times are GMT. The time now is 08:00 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2