ROCKFORD FOSGATE TYPE RF X7 - Page 4 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th July 2013, 07:12 PM   #31
dany19 is offline dany19  Mexico
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: MEXICO
checking the amp is in good condition throughout. The source, outputs, etc all be fine but stops when connecting the amplifier LM317 regulator protects and warms

What can be the cause?

* some integrated circuit will be damaged?

help!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rockford Fosgate Type RF X6 seankane Car Audio 24 22nd November 2012 07:19 AM
Rockford Type RF X2 seankane Car Audio 3 8th February 2012 05:00 AM
Rockford fosgate 4.6 X mike49504 Car Audio 14 28th May 2011 03:35 PM
Rockford Fosgate RF? - Model unknown sync clips Dr Zeus Car Audio 40 10th December 2010 01:17 PM
rockford RF X3 scampo77 Car Audio 23 8th April 2010 12:43 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:18 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2