dls cad 11 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21st October 2012, 02:08 PM   #1
fra is offline fra  Slovenia
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2010
Default dls cad 11

Could you please help me with this amplifier. Green light turns on but no sound. Inside everything looks ok. Supply is. But the amplifier not oscillate.
Does anyone have a scheme?
Sorry for my bad English
  Reply With Quote
Old 21st October 2012, 03:10 PM   #2
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
u have a picture of the board?
  Reply With Quote
Old 21st October 2012, 05:29 PM   #3
fra is offline fra  Slovenia
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2010
hey these are pictures.
Attached Images
File Type: jpg CAM00208.jpg (749.7 KB, 74 views)
File Type: jpg CAM00209.jpg (860.7 KB, 71 views)
File Type: jpg CAM00210.jpg (822.4 KB, 65 views)
File Type: jpg CAM00211.jpg (865.6 KB, 66 views)
  Reply With Quote
Old 21st October 2012, 06:11 PM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Q124 and Q125 are the most common components to fail on this type of amplifier (used by many 'manufacturers').
  Reply With Quote
Old 21st October 2012, 07:21 PM   #5
fra is offline fra  Slovenia
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2010
Q124 and Q125 are ok.
what is U100?
  Reply With Quote
Old 21st October 2012, 10:39 PM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Did you check for leakage as well as open junctions?

U100 has varied but is most commonly an NJM4580 in the newer amps.
  Reply With Quote
Old 31st October 2012, 06:56 PM   #7
fra is offline fra  Slovenia
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2010
hey what value is r174 near zd 114 (5.6v)?
thenks
  Reply With Quote
Old 31st October 2012, 08:21 PM   #8
rrae is offline rrae  Norway
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2011
10k
__________________
scope,dmm,cd
  Reply With Quote
Old 31st October 2012, 08:40 PM   #9
fra is offline fra  Slovenia
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2010
Now is working. The problem was R174.
Thanks
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: Jensen JT-11-BMCF or JT-11-DMCF or Lundahl LL1690 Groundloops Swap Meet 1 1st February 2012 08:37 AM
CD80 clock frequency 11.2896 to 11.0592? Sam Spade Digital Source 5 24th October 2010 03:44 PM
Help needed with DLS speakers duvla Car Audio 3 12th September 2007 12:26 AM
dls ca40 sound comes out msm677 Car Audio 10 10th August 2007 03:05 PM
free 11 by 11 inch heatzinc good for class a karma Swap Meet 9 14th January 2007 02:30 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:10 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2