Rockford Fosgate T5002 - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 18th September 2012, 03:31 PM   #21
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Just found that Q17 is shorted from legs 2 to 3
  Reply With Quote
Old 18th September 2012, 03:46 PM   #22
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
In diode Check the LM337T out of the board measures

Legs 1-2:0.640
Legs 1-3:0.724
Legs 2-3:0.770

Probes reversed

Legs 1-2OL
Legs 1-3:OL
Legs 2-3:0.516

Does this look ok or oes it appear to be leaking between legs 2-3 ?
  Reply With Quote
Old 18th September 2012, 08:42 PM   #23
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
This isn't a transistor and can't be checked in this way. The LM337 is an integrated circuit that likely has several dozen transistors and resistors in it. You could look up the datasheet if you're interested.

Post #20 questions?
  Reply With Quote
Old 21st September 2012, 01:30 PM   #24
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
R63 measures:1.135 Its marked 1301

R65 measures:120.0 Its marked 1210


C35's negativee terminal reads 0.46 volts
  Reply With Quote
Old 23rd September 2012, 07:51 PM   #25
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
1.135 what? It's rare to have a meter that will read to the thousandths of an ohm.
  Reply With Quote
Old 24th September 2012, 01:05 AM   #26
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Measured it again to be sure and R63 measures 1.137 on my meter
  Reply With Quote
Old 30th September 2012, 05:59 AM   #27
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Ok I got the amp to stop burning resistors..

Wondering what 2 diodes i lift to disable the protection in the left channel They are the 1000 series patrts?
  Reply With Quote
Old 30th September 2012, 06:37 AM   #28
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
D1002-D1005.
  Reply With Quote
Old 30th September 2012, 03:15 PM   #29
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Lifted D1002 and D1005 Left channel is still very distorted ..

I have both + - rail voltage and both + - 13 volts of regulated voltages on op-amps


Any ideas what to check next?
  Reply With Quote
Old 30th September 2012, 04:32 PM   #30
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2012
Ok i got both channels To produce Audio..

Problem is both channels a have very distorted output ..

I lifted D1002, D1005, D2002 and D2005

No change in the distorted output..


I cleaned all switches ...

I have Both + - rail voltages on both channel outputs also have + - 13 volts of regulated voltages on all op-amps...


Protection light is barley lit on this amp but still lit up ..

Any ideas where to check next to see if i can find the problem of the distorted output ??
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rockford Fosgate T5002 mike49504 Car Audio 22 2nd February 2012 01:23 PM
Rockford Fosgate T5002 mike49504 Car Audio 8 29th January 2012 07:08 AM
Rockford Fosgate T5002 mike49504 Car Audio 3 14th June 2011 03:55 AM
rockford t5002 Bobdabuilder Car Audio 4 13th April 2010 04:02 PM
Rockford T5002 Bobdabuilder Car Audio 0 7th April 2010 11:48 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:21 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2