Stetson v1000.1 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 1st September 2012, 08:42 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
Default Stetson v1000.1

This are 2 new units out of the box, one is ok, but the other one is making
A pop noise when 1st power on. Also need the value of R25.
Thanks in advance.
__________________
fluke 50 mhz scope,35 amp power supply,0.5-12v adj power supply, fluke 179,hot air desolder gun, merit multyfuntion signal tracer/generator.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please Help Diagnose Yamaha RX-V1000 reidcc Solid State 0 2nd September 2008 12:39 PM
Help with a V1000 gtrtech Solid State 0 21st June 2006 11:55 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:12 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2