audio pipe 1500 3002 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th February 2012, 01:45 AM   #1
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
Default audio pipe 1500 3002

i have this amp to repair and it pules on and off. it uses the ka3525a as the pwm ic. when the transistors are in the amp pules are slow but it doesn't draw any current. and the power supply transistors are driven off the ka3525a.

Last edited by timwebb; 16th February 2012 at 02:52 AM.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Diamond Audio D6 1500.1 allaroundsound Car Audio 46 9th April 2012 02:48 AM
audio pipe 1800 timwebb Car Audio 10 15th September 2011 06:08 AM
audio pipe timwebb Car Audio 8 11th July 2011 04:33 PM
audio pipe 1500 timwebb Car Audio 78 9th June 2011 03:05 AM
Diamond Audio D6 1500.1 manual? mbayaq579 Car Audio 2 8th March 2007 07:30 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:47 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2