Kenwood Kac 921 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 4th February 2012, 04:22 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Kenwood Kac 921

Amp powers up fine but the relay will not kick on Any ideas?
  Reply With Quote
Old 4th February 2012, 04:47 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Does it produce clean audio at the output transistors for each channel?
  Reply With Quote
Old 4th February 2012, 05:27 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
I must have a broken solder connection some where i powerd the amp up to test to see if i had clean audio and the relay kicked on and amp had clean output at the speaker terminals
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
kenwood kac-715 purocolt Car Audio 6 16th May 2014 10:23 PM
Kenwood KAC 829 mike49504 Car Audio 1 21st April 2011 06:45 PM
Kenwood KAC-x30it fragmental Car Audio 2 15th March 2011 06:33 PM
kenwood kac-921 car amp steven344 Solid State 0 26th November 2008 06:40 PM
Kenwood KAC-X301T and KAC-X201T:Do they share the same board? spooney Car Audio 1 25th October 2007 01:08 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:55 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2