Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29th January 2012, 03:46 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Rockford Fosgate T5002

I got one of theese in for repair..

The guy says that if he turns the gain up at all the amp will go into protection mode ..


Any ideas?
  Reply With Quote
Old 29th January 2012, 03:52 AM   #2
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
with a load on it?
  Reply With Quote
Old 29th January 2012, 04:04 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok i just looked at this amp ..


I found 1 problem already there is 38 volts of rail on the left channels output.


2nd thing is someone has messed with this before ..


The outputs that are in it dont look right to me but maybe im wrong..


The outputs that are in it now are FQA36P15 and FQA46N15


Does anyone know if theese are the correct outputs??
  Reply With Quote
Old 29th January 2012, 04:09 AM   #4
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
those are the ones i have in mine
  Reply With Quote
Old 29th January 2012, 04:13 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok Thanks I just removed the Mesha board for the left channel I will test the outputs and see if any are leaking..
  Reply With Quote
Old 29th January 2012, 04:18 AM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Just tested the outputs all test fine for the left channel..


Any ideas where to check next since i have 38 volts on the output termianls for the left channel ?
  Reply With Quote
Old 29th January 2012, 04:45 AM   #7
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok nevermind I found the problem and fixed it...
  Reply With Quote
Old 29th January 2012, 05:35 AM   #8
diyAudio Member
 
seankane's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Washington State
What was the problem?
__________________
Pyramid 52 Amp Power Supply----Fluke 787 Processmeter----Tektronix 465 Scope----Velleman HPS40 Scope----Soldering Iron----Desoldering Iron----Hejet HJ 500-S Heatgun----DM4070 Digital LCR Meter----Propane Torch
  Reply With Quote
Old 29th January 2012, 07:08 AM   #9
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Bad solder joints on some of the smd transistors
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rockford Fosgate T5002 mike49504 Car Audio 3 14th June 2011 03:55 AM
Rockford fosgate 4.6 X mike49504 Car Audio 14 28th May 2011 03:35 PM
Rockford T5002 Outputs sub Dr Zeus Car Audio 8 10th February 2011 08:22 PM
rockford t5002 Bobdabuilder Car Audio 4 13th April 2010 04:02 PM
Rockford T5002 Bobdabuilder Car Audio 0 7th April 2010 11:48 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:24 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2