diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Car Audio (http://www.diyaudio.com/forums/car-audio/)
-   -   Rockford Fosgate T5002 (http://www.diyaudio.com/forums/car-audio/205502-rockford-fosgate-t5002.html)

mike49504 29th January 2012 03:46 AM

Rockford Fosgate T5002
 
I got one of theese in for repair..

The guy says that if he turns the gain up at all the amp will go into protection mode ..


Any ideas?

timwebb 29th January 2012 03:52 AM

with a load on it?

mike49504 29th January 2012 04:04 AM

Ok i just looked at this amp ..


I found 1 problem already there is 38 volts of rail on the left channels output.


2nd thing is someone has messed with this before ..


The outputs that are in it dont look right to me but maybe im wrong..


The outputs that are in it now are FQA36P15 and FQA46N15


Does anyone know if theese are the correct outputs??

timwebb 29th January 2012 04:09 AM

those are the ones i have in mine

mike49504 29th January 2012 04:13 AM

Ok Thanks I just removed the Mesha board for the left channel I will test the outputs and see if any are leaking..

mike49504 29th January 2012 04:18 AM

Just tested the outputs all test fine for the left channel..


Any ideas where to check next since i have 38 volts on the output termianls for the left channel ?

mike49504 29th January 2012 04:45 AM

Ok nevermind I found the problem and fixed it...

seankane 29th January 2012 05:35 AM

What was the problem?

mike49504 29th January 2012 07:08 AM

Bad solder joints on some of the smd transistors


All times are GMT. The time now is 01:08 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2