stetsom 14k2 e stetsom 14k2 e - diyAudio
Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

stetsom 14k2 e
stetsom 14k2 e
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30th October 2011, 01:42 AM   #1
megael9 is offline megael9
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
stetsom 14k2 e
Default stetsom 14k2 e

this unit have 3 flashes between power and protection with 1 second laps between the 3 flashes, there is no output transistor or ir2010 in the unit at this point, a picture is included. any sugestion?
thanks in advance.
__________________
fluke 50 mhz scope,35 amp power supply,0.5-12v adj power supply, fluke 179,hot air desolder gun, merit multyfuntion signal tracer/generator.
  Reply With Quote
Old 30th October 2011, 01:50 AM   #2
megael9 is offline megael9
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
stetsom 14k2 e
here is the picture
Attached Images
File Type: jpg DSC03930.jpg (430.4 KB, 119 views)
__________________
fluke 50 mhz scope,35 amp power supply,0.5-12v adj power supply, fluke 179,hot air desolder gun, merit multyfuntion signal tracer/generator.
  Reply With Quote
Old 30th October 2011, 09:26 AM   #3
Perry Babin is offline Perry Babin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Look up the owner's manual. It shows the code for the flashes.
  Reply With Quote
Old 31st October 2011, 02:36 AM   #4
megael9 is offline megael9
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
stetsom 14k2 e
the 3 flashes means that the battery is bad, since I'm working
with a 12V 35amp power supply, I decide to look for loose power supply
connection, and founded a loose transformer, tight up and the amp
power came up, install all the output transistor, and the amp was
playing OK for about 2 min, until I disconnected the remote cable,
I heard a spark and all my output transistors went bad, any suggestion?
__________________
fluke 50 mhz scope,35 amp power supply,0.5-12v adj power supply, fluke 179,hot air desolder gun, merit multyfuntion signal tracer/generator.
  Reply With Quote
Old 31st October 2011, 03:49 AM   #5
ian33 is offline ian33
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
check for solder bridges
  Reply With Quote
Old 1st November 2011, 01:38 AM   #6
megael9 is offline megael9
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
stetsom 14k2 e
Thank very much, solder the power connectors, and the area
and that did it.
__________________
fluke 50 mhz scope,35 amp power supply,0.5-12v adj power supply, fluke 179,hot air desolder gun, merit multyfuntion signal tracer/generator.
  Reply With Quote
Old 1st November 2011, 02:02 AM   #7
megael9 is offline megael9
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
stetsom 14k2 e
Default fosgate power 1000.2

this amp got 54v on one channel, no shorted
output or drivers, the tl072 have the +15v
at pin 8, and 6v at pin 4 instead of -15v
any sugestions?
__________________
fluke 50 mhz scope,35 amp power supply,0.5-12v adj power supply, fluke 179,hot air desolder gun, merit multyfuntion signal tracer/generator.
  Reply With Quote
Old 1st November 2011, 03:10 AM   #8
megael9 is offline megael9
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
stetsom 14k2 e
sorry. wrong place. for this post.
__________________
fluke 50 mhz scope,35 amp power supply,0.5-12v adj power supply, fluke 179,hot air desolder gun, merit multyfuntion signal tracer/generator.
  Reply With Quote

Reply


stetsom 14k2 eHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
stetsom 14k5 megael9 Car Audio 4 12th August 2011 01:19 AM
stetsom 1k5 h megael9 Car Audio 8 26th July 2011 01:03 AM
stetsom megael9 Car Audio 27 4th July 2011 11:40 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:00 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2017 diyAudio
Wiki