brutus 2000 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17th October 2011, 02:37 AM   #1
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
Default brutus 2000

here are the voltages for the two tl072c. is the first one bad?

1. 0.83
2. 0.07
3. 0
4. 0.6
5. 0
6. 4.6
7. 0.87
8. 15

1. 14.8
2. 14.4
3. 14.3
4. .06
5. 14.3
6. 14.5
7. 14.5
8. 15.0
  Reply With Quote
Old 17th October 2011, 02:42 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
It has no negative supply voltage.

Is this for an amp that you asked about earlier?
  Reply With Quote
Old 17th October 2011, 02:45 AM   #3
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
there is no negative voltage. yes this is the amp from earlier.
  Reply With Quote
Old 17th October 2011, 02:59 AM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Why did you start a new thread?

Post a link to the other thread.
  Reply With Quote
Old 17th October 2011, 03:03 AM   #5
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
quick question
  Reply With Quote
Old 17th October 2011, 03:09 AM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
When you have a thread started for a particular repair, it makes it much easier to help if you add to the thread than if you start a new thread, particularly when you don't include the full model number.

If the op-amps were two of those in the photo, the negative supply voltage is missing. Find the negative voltage regulator and determine why it's not producing any output.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
brutus brz1200 timwebb Car Audio 3 19th June 2011 04:02 AM
brutus 1600w timwebb Car Audio 29 19th November 2010 01:00 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:36 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2