diyAudio (
-   Car Audio (
-   -   directed D2400 (

mike49504 27th August 2011 05:34 PM

directed D2400
I replaced 2 of the rail caps in this amp since they were vented..

I checked all power supply fets and outputs all test fine..

When i power it up it goes in and out of proteection over and over...

Any ideas?

timwebb 27th August 2011 08:34 PM

i just fixed one.i think u might have to check the rectifiers.

Perry Babin 27th August 2011 08:47 PM

If you connect the current limiter inline, does it still go in and out of protect?

Is this the amp?

If not, post a photo of the board.

timwebb 27th August 2011 09:11 PM

1 Attachment(s)
this the one i got.

mike49504 28th August 2011 06:58 PM

Its the same board as Tim posted..

If i hook a current limiter in-line it will go in and out of protection also..

If i remove the rectifiers it will power up and idle perfectly for hours

mike49504 28th August 2011 08:46 PM

Ok somethings not right here..

I get + 80.4 volts of rail

And only -24 volts of rail

Perry Babin 28th August 2011 10:26 PM

Do you get the same voltage if you use the negative speaker terminal as the reference?

mike49504 29th August 2011 02:16 AM


Perry Babin 29th August 2011 02:33 AM

Assuming that the rectifiers are center tapped, do you see the same voltage swing on the outer legs of both the positive and negative rectifiers?

Do you read 0 ohms between the negative speaker terminal and the secondary center tap of the transformer?

mike49504 29th August 2011 02:44 AM

ok i replaced 1 of the rectifiers and now i get both + - 71 volts of rail..

Amp still goes in and ot of protection though

All times are GMT. The time now is 04:15 AM.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2