Sony XM-405EQX - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29th July 2011, 03:45 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Sony XM-405EQX

Got this amp in for repair and it doesnt turn on..

Heres what i get on the 494

Pin 1:0
Pin 2:0
Pin 3:0
Pin 4:0
Pin 5:0
Pin 6:0
Pin 7:0
Pin 8:0.31
Pin 9:0
Pin 10:0
Pin 11:0
Pin 12:0
Pin1 3:0
Pin 14:0
Pin 15:0
Pin 16:0

Any ideas where to start?
  Reply With Quote
Old 29th July 2011, 05:37 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok Nevermind i found the problem some bad solder connections on the remoter terminal..
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony XM-1002HX mike49504 Car Audio 1 29th July 2011 02:47 AM
Sony XM-405EQX pulling 8 amps.. marko Car Audio 2 24th June 2011 07:21 PM
Sony XM-2252HX seankane Car Audio 13 30th April 2011 02:19 PM
Sony XM-554ZR mike49504 Car Audio 1 1st May 2010 09:38 AM
Sony XM-1004gx mike49504 Car Audio 33 26th March 2010 08:10 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:38 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2