Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th July 2011, 07:15 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Directed D2400

This amp works if the switch is set to slave. It wont work if the switch is set to master Is this normal??
  Reply With Quote
Old 24th July 2011, 07:32 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Using the wrong RCAs as inputs?
  Reply With Quote
Old 24th July 2011, 06:03 PM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Im using the Correct RCA inputs..

Theres a Input and A line output ..

Im using the line input i triple checked that..
  Reply With Quote
Old 24th July 2011, 08:29 PM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Have you tried operating all pots and switches through their entire range with a speaker connected to confirm that audio never plays through?

If so, you will have to use your scope to follow the audio through the op-amps to see where the audio is lost.
  Reply With Quote
Old 25th July 2011, 02:48 PM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok fixed the switch problem

When i power the amp up the blue light on the top cover lights up for a sec then goes out.. Is this normal or is it suppose to be lit the whole time?
  Reply With Quote
Old 26th July 2011, 03:25 AM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
I don't know about the light. I'd assume that it should always be on but I'm not sure. If no one here can tell you, look up the owner's manual to see if it mentions it.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Directed 1100 D mike49504 Car Audio 13 11th January 2011 05:26 PM
directed d2400 mike49504 Car Audio 17 24th August 2010 12:23 AM
Directed 1100 D mike49504 Car Audio 4 2nd August 2010 05:03 AM
Directed 750 D mike49504 Car Audio 35 23rd July 2010 04:51 AM
Directed D2400 mike49504 Car Audio 10 20th April 2010 04:52 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:53 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2