Rockford fosgate 4.6 X - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th May 2011, 07:25 PM   #11
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
The 540 and 9540 should have the same waveform. They're directly connected so you don't need to post photos for each one.

Connect a load and post a photo of the waveform again.

Confirm that you're at 0.5v/div and not 5v/div by touching the probe to 12v. If you're at 0.5, the trace should deflect off of the display.
  Reply With Quote
Old 27th May 2011, 07:48 PM   #12
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok for some reason now the Right rear channel works perfectly.

Left rear channel has output but very distorted..
  Reply With Quote
Old 27th May 2011, 07:55 PM   #13
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Post a photo of the distorted signal with a load.

Have you confirmed that the problem isn't due to dirty pot/switch contacts?
  Reply With Quote
Old 27th May 2011, 08:15 PM   #14
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Yes i cleaned the pot and worked it back and fourth 100 times. There are no switches on this amp. I also replaced the crossover card.


Scpoe is set at 0.5 volts div 1ms and a 100 hz sine wave
Attached Images
File Type: jpg Rockford 3.JPG (283.6 KB, 33 views)
  Reply With Quote
Old 28th May 2011, 03:35 PM   #15
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok amp is fixed found 2 bad resistors and a defective MMBT3906
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rockford Fosgate P75.2 chipper Car Audio 9 3rd January 2011 03:20 AM
Rockford Fosgate dtisme Car Audio 1 5th October 2010 11:39 PM
Need help with Rockford Fosgate 801s robsmetalcraft Solid State 3 27th February 2010 09:28 PM
Rockford Fosgate 801s mike49504 Car Audio 11 17th February 2010 11:47 PM
rockford fosgate // alpine mike49504 Car Audio 1 25th December 2006 09:36 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:04 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2