quick question - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 4th May 2011, 06:31 PM   #1
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
Default quick question

ok im working on another memphis 1000d. the problem is i just replaced the op amps and one side of the outputs looks like this. when i put one in it flips like this.
Attached Images
File Type: jpg IMAG0087.jpg (597.7 KB, 48 views)
  Reply With Quote
Old 4th May 2011, 07:11 PM   #2
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
never mind! i got it.
  Reply With Quote
Old 5th May 2011, 05:01 AM   #3
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
ok i gota rockford 1500. i found the shorted outputs.but anything i should check on this amp?
  Reply With Quote
Old 5th May 2011, 05:05 AM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Have you replaced the outputs yet?

There are 2 groups of FETs (leg 3 of all transistors directly connected in each group). Did FETs fail in both groups?
  Reply With Quote
Old 5th May 2011, 05:21 AM   #5
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
no, and all the outputs failed.
  Reply With Quote
Old 5th May 2011, 05:29 AM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Since all of the outputs have failed, remove all of them and check the drive signal on the gate pads for both groups of FETs. To check the group nearest the RCA jacks, you may need to connect a jumper between the pad for the 3rd leg of one of the outputs (Q101) to the negative speaker terminal.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick question... WackiCO Car Audio 21 29th March 2007 09:38 PM
Quick quick question ! guitvinny Pass Labs 6 7th February 2007 05:20 PM
one quick question... MyNameIsJake Car Audio 0 24th December 2005 06:51 AM
quick question ... really m0nty Solid State 7 9th September 2005 03:43 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:50 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2