Power Acoustik G540-2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Thread Tools Search this Thread
Old 26th April 2011, 02:43 AM   #1
diyAudio Member
Join Date: Sep 2006
Default Power Acoustik G540-2

All the power supply fets test fine out of circuit. But I get 13 volts on every leg when Installed in the board.

Any ideas?
  Reply With Quote
Old 26th April 2011, 03:34 AM   #2
diyAudio Member
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Open ground.
  Reply With Quote


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Acoustik A2400db timwebb Car Audio 7 18th April 2011 08:13 AM
Power Acoustik TS980 sparks, blows fuses even without power on. BoeroBoy Car Audio 7 30th September 2010 03:17 PM
Power acoustik schematic brandes.cm Car Audio 11 21st January 2010 12:15 PM
Power Acoustik Amp Help 22chet Car Audio 7 22nd February 2009 11:05 AM
Power Acoustik Amp chadrock Car Audio 28 19th March 2008 06:37 AM

New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:28 PM.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2