Kenwood KAC-Q74 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21st April 2011, 06:33 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Kenwood KAC-Q74

Amp powers up and idles fine. The problem is when a speaker is connected to it The amp will play music for 2 secs the cut off then play for 2 secs and cut off Any ideas?
  Reply With Quote
Old 21st April 2011, 06:42 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Does it do it if you connect a speaker to one channel at a time?

Does it do it with speakers connected but no RCAs plugged in or with RCAs plugged in but no volume?
  Reply With Quote
Old 21st April 2011, 07:07 PM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok i got the amp to stop doing that by messing with the eq settings.

Now i have output on Both Left and right A channels

Both left and right B channels are dead no output i messed with the switches but still no output out of the B channels
  Reply With Quote
Old 21st April 2011, 08:38 PM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Does it have 2 power supplies?

Can you post a photo of the board? I can't find a service manual for it.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kenwood KAC-9103D mike49504 Car Audio 18 5th January 2011 06:20 PM
Kenwood KAC-X810D mike49504 Car Audio 2 20th February 2010 01:49 PM
Kenwood KAC-X301T and KAC-X201T:Do they share the same board? spooney Car Audio 1 25th October 2007 01:08 AM
Kenwood kac-x201T SomeDude Car Audio 14 20th October 2007 11:51 PM
looking for repair schematics for a Kenwood KAC-Q74 jude Solid State 0 1st August 2002 07:59 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:50 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2