Crossfire amp help please cfa-602 - Page 12 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th April 2011, 11:48 PM   #111
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2011
Well got it powered up there was a A1268 were a A1266 was supposed to be and there is a c3200 in the n channel I think it is supposed to be a A1266 as well, it is hooked to pin one of the tl494
  Reply With Quote
Old 26th April 2011, 02:56 AM   #112
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2011
Thanks for your help Perry
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
crossfire cfa-602, car audio amp problem tuneman Car Audio 29 23rd September 2010 05:08 AM
crossfire cfa-602, car audio amp problem tuneman Solid State 1 11th September 2010 01:51 PM
crossfire amp mike49504 Car Audio 4 12th January 2010 07:49 AM
Crossfire vr1000D sub amp no1stunna Swap Meet 0 21st February 2009 08:59 PM
Mirand A1 CFA-Amp (Pictures) welcome comments ! pixworld Solid State 23 11th January 2005 11:22 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:17 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2