Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 9th July 2011, 03:54 AM   #11
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Did it stop producing audio?

Have you tried disconnecting the speaker wires from the amp?
  Reply With Quote
Old 10th July 2011, 01:42 AM   #12
fooji is offline fooji  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2009
No audio output at all with speakers plugged in and not plugged in.
  Reply With Quote
Old 10th July 2011, 03:21 AM   #13
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Is it producing positive and negative rail voltage?

Is it producing positive and negative regulated voltage for the op-amps?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help fixing Alpine MRV 1507 mk2singh Car Audio 173 9th July 2011 08:11 AM
HELP!!!!!!!!!! MY alpine MRV 1507 damage. any 1 can help me?? pls. jasyip5052 Car Audio 59 26th June 2011 06:50 PM
Alpine MRV-1507 canadianeh Car Audio 9 6th April 2011 01:16 AM
Alpine MRV-1507 Dr Zeus Car Audio 15 2nd March 2011 11:17 PM
Alpine MRV 1507 FSUSeminole Car Audio 8 1st January 2011 07:04 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:27 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2