quick question - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26th March 2011, 11:35 PM   #1
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
Default quick question

ok i just put this memiphis 1000d back together and one side of the output get to warm while the other side stays cold? maybe something on the driver card?
  Reply With Quote
Old 26th March 2011, 11:38 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Yes. If the driver boards are in sockets, swap them to see if the heating follows the driver board.
  Reply With Quote
Old 27th March 2011, 05:18 AM   #3
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
ok i got that fixed one more thing.the audio is really distorted and only produces little bass.
  Reply With Quote
Old 27th March 2011, 05:26 AM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
What was the problem?
  Reply With Quote
Old 27th March 2011, 05:40 AM   #5
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
i found the other problem. it plays but the audio is really distorted.
  Reply With Quote
Old 27th March 2011, 06:52 PM   #6
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
.
Attached Images
File Type: jpg IMAG0026.jpg (633.1 KB, 26 views)
  Reply With Quote
Old 27th March 2011, 10:02 PM   #7
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
That appears to be at a very low level. Does it remain badly distorted if you drive the output to about 30V RMS?

Is the distortion audible?
  Reply With Quote
Old 27th March 2011, 10:17 PM   #8
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
yes it stays the same.and the distortion is audible.
  Reply With Quote
Old 27th March 2011, 10:36 PM   #9
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Is the signal clean going into the audio PWM board (the board closest to the RCA jacks)?
  Reply With Quote
Old 27th March 2011, 10:53 PM   #10
timwebb is offline timwebb  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: memphis tn
no... i even changed that board and still the same.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick quick question ! guitvinny Pass Labs 6 7th February 2007 04:20 PM
one quick question... MyNameIsJake Car Audio 0 24th December 2005 05:51 AM
quick question ... really m0nty Solid State 7 9th September 2005 02:43 PM
VERY quick question... Wyloch Multi-Way 2 3rd March 2005 04:34 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:50 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2