Amp repair question - MTX 1501D - Page 4 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th August 2011, 08:37 PM   #31
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2011
Hello. My name is Van. I have a mtx 1501d. I do have limited knowledge and am trying to repair my amplifier. It turns on but produces no sound. I have two of them, one working one not. I have used my dmm to analyze the fets and all seem to be working. I did however notice some oxidation on the underneath side connected to the FET471. I would appreciate any help I could get. Thank you
  Reply With Quote
Old 16th August 2011, 08:50 PM   #32
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Start a new thread for the first amp.

State whether it's the thunder elite or the old 1501D.

In the subject line, include the model number and the symptoms.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MTX Thunder 1501D spooney Car Audio 49 16th July 2010 04:55 AM
Mtx 1501d catfishermike Car Audio 10 19th May 2010 05:56 PM
mtx 1501d ONEGGT Car Audio 0 18th October 2007 08:07 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:23 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2