Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Profile 400SX
Profile 400SX
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th February 2011, 05:55 PM   #1
mike49504 is offline mike49504  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Profile 400SX

This amp is using P50n06's for the power supply fets, 47 ohm gate resistors

Would the IRFZ34's work?
  Reply With Quote
Old 15th February 2011, 07:00 PM   #2
mike49504 is offline mike49504  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Or is there a good cross to thoose (p50n06)
  Reply With Quote
Old 15th February 2011, 07:04 PM   #3
Perry Babin is offline Perry Babin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Z34s aren't rated for enough current. Z44s should work.
  Reply With Quote
Old 21st June 2011, 04:18 PM   #4
mike49504 is offline mike49504  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok got this amp back after he blew the power supply due to clipping the amp..

I put new power supply fets in the amp and new drivers.

Amp will still not power up .

On 3 oftf the power supply fets i get

Leg 1:1.92
Leg 2:13.92
Leg 3:0.71


And on the other 3 i get

Leg 1:-13.91
Leg 2:13.92
Leg 3:-13.91


3 of them appear to be defective but they are brand new and so are the drivers..

Any ideas?
  Reply With Quote
Old 21st June 2011, 08:11 PM   #5
Perry Babin is offline Perry Babin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
You can't get -v on the power supply FETs. It appears that you had the black probe on the B+ terminal. Recheck the voltages.
  Reply With Quote

Reply


Profile 400SXHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
profile a400xl toobnoob Car Audio 17 8th December 2009 12:33 PM
Problem with profile db! Forum Problems 2 24th November 2009 08:47 PM
best cone profile for sub ? ejaouen Subwoofers 12 17th June 2008 05:28 AM
Anyone seen this heatsink profile before? BrianGT Parts 4 2nd February 2004 07:23 PM
Heatsink Profile 2 WALTER BURKHARD Swap Meet 3 26th October 2003 06:05 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:40 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2017 diyAudio
Wiki