JL Audio 1000/1 - Page 4 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd March 2011, 06:16 PM   #31
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
I don't think that I've ever seen one of these amps with this problem so I wouldn't expect it to be a common problem.

A 10w resistor would work if you could find one to fit. The one you listed may work if the leads could be bent to fit the board spacing.

I'd think that it would be very difficult to burn both resistors open since they're in series. It's probably not very common.
  Reply With Quote
Old 24th April 2011, 10:30 PM   #32
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2011
My step-brother just had the same problem. Glad you guys did too as it looks like we have a solution.
  Reply With Quote
Old 8th February 2012, 01:55 AM   #33
DREW028 is offline DREW028  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: chicago
Send a message via AIM to DREW028
My 1000/ has no output. While taking it apart c515 came out. It looks like someone repaired this and r536 (diagonal of c515) 493-3526ND will work for c515? Which 5w5ohm did you go with? I just picked up a scope,ddm, and soldering station. Should i post a new thread when I'm ready?
  Reply With Quote
Old 8th February 2012, 02:18 AM   #34
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Yes. Start a new thread if you need help with your amp.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JL AUDIO 1000/1 mike49504 Car Audio 55 11th September 2012 05:28 PM
Jl audio 1000/1 mike49504 Car Audio 1 22nd May 2010 08:21 PM
JL Audio 1000/1 - Parts query Robbie_D Car Audio 6 13th September 2009 09:13 PM
jl audio 1000.1 amp prblem ampjunkielikeme Car Audio 24 11th April 2009 11:21 AM
JL AUDIO 1000/1 (output problem) Pioneer621 Car Audio 2 24th April 2007 06:17 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:43 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2