JL AUDIO 1000/1 - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12th February 2011, 09:18 AM   #21
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok nevermind i found Cap 826 shorted
  Reply With Quote
Old 12th February 2011, 10:15 AM   #22
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
When i try to power the amp up the low ohm light is lit. Any ideas what to check now?
  Reply With Quote
Old 12th February 2011, 10:21 AM   #23
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
That generally indicates that the outputs have failed.
  Reply With Quote
Old 12th February 2011, 10:44 AM   #24
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
All outputs test good.
  Reply With Quote
Old 12th February 2011, 10:50 AM   #25
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Remove the outputs. Desolder the pads to ensure that there are no bridges.

Does the low impedance LED still light up?
  Reply With Quote
Old 12th February 2011, 11:10 AM   #26
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Yes
  Reply With Quote
Old 12th February 2011, 11:22 AM   #27
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Have you checked the outputs out of the board (including checking for leakage)?

Are they the original outputs?
  Reply With Quote
Old 12th February 2011, 11:26 AM   #28
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Yes checked them out of the board several times And yes the are the orginal outouts (SSP45N20B).
If i take the driverboard out (U500) the light goes off.
  Reply With Quote
Old 12th February 2011, 11:45 AM   #29
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok maybe it doesnt I didnt have the Main board plugged in all the way amps low ohms light is still on
  Reply With Quote
Old 12th February 2011, 12:27 PM   #30
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Post the voltage on the pads for the driver board you removed.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jl audio 1000/1 mike49504 Car Audio 1 22nd May 2010 09:21 PM
JL Audio 1000/1 - Parts query Robbie_D Car Audio 6 13th September 2009 10:13 PM
jl audio 1000.1 amp prblem ampjunkielikeme Car Audio 24 11th April 2009 12:21 PM
JL AUDIO 1000/1 (output problem) Pioneer621 Car Audio 2 24th April 2007 07:17 AM
JL audio 1000/1 amplifier problem jz23 Car Audio 1 6th April 2007 06:50 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:51 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2