Team Cactus 7kw - Page 5 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd January 2011, 10:38 AM   #41
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
What's the circuit board designation of the 7915?
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 10:45 AM   #42
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok out of the amp this is the readings i get on the regulators


7905
1-2:0.548
1-3:0.704
2-3:OL

Probes reversed

1-2:OL
1-3:1.120
2-3:0.551

7805
1-2:0.550
1-3:0.577
2-3:0.914

Probes reversed

1-2:OL
1-3:OL
2-3:0.606

7815
1-2:0.556
1-3:0.570
2-3:OL

probes reversed
1-2:OL
1-3:OL
2-3:0.617

7915
1-2:0.539
1-3:0.716
2-3:OL

Probes reversed
1-2:OL
1-3:OL
2-3:0.532

Do any of theese so far appear to be defective?
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 10:57 AM   #43
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
I don't think you can determine much this way unless they're shorted or leaking badly.

What's the circuit board designation of the 7915 you originally measured the voltage on?
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 11:00 AM   #44
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
U10

I have to do some checking into this amp now . Now the power light doesnt light up but relays kick on same problem as the other amp i worked on.
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 11:06 AM   #45
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
When you finish, if you haven't found the problem, find D26-D29, L11 and L12. Do you have DC voltage on both ends of L12?
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 11:15 AM   #46
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
I need one of theese Can i replace them with a mylar cap (104) or do you know a good part number for theese?
Attached Images
File Type: jpg Picture 597.JPG (341.8 KB, 96 views)
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 11:21 AM   #47
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Which capacitor?

Was it shorted?
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 11:35 AM   #48
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Its at the end of the board in front of the 7915 I circled it a lil better now

Thats what i had to replace on the other amp to get the power light to come on.

And yes it reads shorted in both directions
Attached Images
File Type: jpg Picture 597.JPG (344.1 KB, 94 views)
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 11:51 AM   #49
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
edit

Yes, you can replace it with a mylar.
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 12:01 PM   #50
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
0.1 uf 50 volt?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to 60hz to 50hz 7KW or more reliable but cheap!?? JinMTVT Everything Else 13 12th August 2009 04:23 AM
Lance Armstrong and Team Radio Shack pro cycling team Andersonix Everything Else 18 29th July 2009 05:39 PM
my graft cactus have succeeded! digi01 The Lounge 6 31st January 2005 04:32 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:01 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2