ORION HCCA 250 POP_TOP - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th December 2010, 04:18 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default ORION HCCA 250 POP_TOP

This amp's power light comes on and i have 10 volts DC on 1 channel and the other channel doesnt produce sound.

Light is on but i dont think the amp is powerd up all the way or something heres what i have on the power supply fets. K1542

Leg1:0
Leg2:13.8
Leg3:0

TL494

1:0
2:0
3:0
4:5.94
5:0
6:0
7:0
8:0.32
9:0
10:0
11:0.32
12:0.32
13:0
14:0
15:0
15:0

Any ideas?
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 05:42 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Do you read 0 ohms across the thermal switch?
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 05:52 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Yes The one on the bottom of the board with 2 leads it measures 0.1 ohms
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 06:01 AM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Follow it back to an MPSA06. Give me the voltage on that transistor.
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 06:04 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
MPSA 56
Leg1:13.94
Leg2:13.94
Leg3:0.65
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 06:15 AM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Does this amp have only one opto-coupler?

If so, it's likely switched on with an A06 driving the A56. If there's an A06 near, post the voltage on it.
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 06:23 AM   #7
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
yeah theres only 1 opto-coupler.

The mpsa06
leg1:0
Leg2:0
Leg3:13.94
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 06:27 AM   #8
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Are you sure that you have remote voltage?

If so, follow the circuit to make sure that the remote voltage reaches the resistor network near the A06.
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 06:32 AM   #9
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Yes i have remote voltage . The voltage reaches the resistor network it connects to pin 8 (13.94 volts)
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 06:34 AM   #10
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Post the voltages on the resistor network.

Does pin 7 connect to the center leg of the A06?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 1 250 hcca orion SS64 Car Audio 7 23rd March 2010 05:04 AM
orion 250 hcca mike49504 Parts 2 19th January 2007 08:57 PM
orion 250 hcca mike49504 Car Audio 0 17th January 2007 12:12 PM
orion 250 hcca mike49504 Car Audio 31 16th October 2006 06:32 PM
orion 250 hcca mike49504 Parts 1 22nd September 2006 08:40 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:31 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2