Power acoustik lt1920-2 amp stuck in protect mode psu ishue - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12th December 2010, 09:02 AM   #11
ivkata is offline ivkata  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
tested termistor is conected with 1 leg to ground and one let to 2 pin on the op ic.d2 tested and is not shorted or leaking
  Reply With Quote
Old 12th December 2010, 09:04 AM   #12
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
I think the op-amp is defective. Do you have a replacement on hand?
  Reply With Quote
Old 12th December 2010, 05:36 PM   #13
ivkata is offline ivkata  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
nope i dont .Is this a kommon op amp to purchase 4-5
  Reply With Quote
Old 12th December 2010, 05:38 PM   #14
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
It's relatively common.

Do you have any 8 pin op-amps?
  Reply With Quote
Old 12th December 2010, 06:14 PM   #15
ivkata is offline ivkata  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
I actually found 4558c on some hifonics amp
  Reply With Quote
Old 14th December 2010, 03:29 AM   #16
ivkata is offline ivkata  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
swaped the op amp and i got the green light.1 hour test play no problems at all .u know ur amps
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nikko Power Amplifier Alpha II Stuck On Protect Jkohuts Solid State 12 28th March 2010 05:45 PM
Sundown Audio SAE-1200D stuck in protect spooney Car Audio 16 12th March 2010 10:35 PM
need help on a power acoustic lt1920-2 amp truckr012001 Car Audio 5 30th October 2008 11:58 PM
TL494 stuck in protect Clipped Car Audio 13 4th March 2008 05:45 AM
onkyo amp txsv717 not working(protect mode) Tabatha Koger Parts 0 3rd February 2005 10:25 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:42 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2