JL Audio 500/1 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th August 2010, 06:13 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default JL Audio 500/1

I recieved this amp in for repair.

With just power and ground connected the power light will come on.

Wondering what might cause this?
  Reply With Quote
Old 15th August 2010, 09:02 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Do the op-amps have regulated voltage?

Is it producing rail voltage?

Is the signal sense switch set to 'on'?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jl audio 500/1 Transistor clamps spooney Car Audio 7 6th November 2012 03:45 AM
jl audio 500/1 megael9 Car Audio 12 28th May 2010 11:01 PM
JL Audio 500/1 repair info Bertje Car Audio 11 30th October 2009 12:52 PM
JL Audio 500/1 Amplifier Repair Help Audioguy564 Car Audio 10 27th August 2009 02:24 AM
JL AUDIO 500/5 (dont worry, not in-car related) jadenlinkletter Chip Amps 0 18th April 2006 11:46 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:36 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2