Directed 750 D - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26th June 2010, 07:48 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Directed 750 D

I got this amp in for repair and resoldered the pads on the 2 boards in the amp for the gain and crossover.

Amp powers up and plays but the gain control and the switches do not work in this amp.

It only plays full range music and cant get the gain control or any switch to work.

Wondering what might cause this?
  Reply With Quote
Old 26th June 2010, 08:48 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Master/slave switch?
  Reply With Quote
Old 26th June 2010, 08:50 PM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Tryed the also and amp will only play full range
  Reply With Quote
Old 26th June 2010, 08:53 PM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Can you post a photo of the preamp section of the amp?
  Reply With Quote
Old 29th June 2010, 12:07 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Perry,

Heres the pics of the preamp and output section I still cant figure out why the switches/pots do not work
Attached Images
File Type: jpg Picture 368.JPG (124.9 KB, 46 views)
File Type: jpg Picture 369.JPG (167.0 KB, 45 views)
File Type: jpg Picture 370.JPG (139.0 KB, 44 views)
  Reply With Quote
Old 29th June 2010, 12:56 AM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
If you drive a sine wave into the amp and measure the AC voltage on the pots in the amp, do you have varying voltage on any leg of any pot?
  Reply With Quote
Old 29th June 2010, 01:05 AM   #7
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Both pots have varying voltage on them
  Reply With Quote
Old 29th June 2010, 01:07 AM   #8
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Do any terminals of any switch have varying voltage on them?
  Reply With Quote
Old 29th June 2010, 01:14 AM   #9
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
All switches have voltage on them but not varying the volte stays at 1 spot
  Reply With Quote
Old 29th June 2010, 03:23 PM   #10
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Any thoughts on this amp?

Pots have varrying voltage on them Switches have voltage but the voltage is not varying
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Directed D800 mike49504 Car Audio 8 21st June 2010 02:50 AM
Directed D2400 mike49504 Car Audio 10 20th April 2010 04:52 AM
directed 1500d mike49504 Car Audio 7 22nd December 2009 05:31 PM
directed 500/2 mike49504 Car Audio 14 7th November 2009 02:44 AM
directed 1500d mike49504 Car Audio 30 20th November 2006 01:43 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:43 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2