Jl audio d1400 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th May 2010, 03:46 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Jl audio d1400

Im working on this amp and cant figure out whats causing the problem. The amp will power up and play but the output is very low and distorts. I checke the switched and pots but the amp still does it. Any ideas??
  Reply With Quote
Old 15th May 2010, 04:09 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
E1400D?

Broken legs on rectifiers?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fostex Wooden Horn H400 and D1400 Driver Lindell Multi-Way 6 20th March 2009 02:21 PM
jl audio 300 2 ppia600 Car Audio 2 6th April 2008 03:54 PM
jl audio nicandjade Swap Meet 0 2nd September 2006 10:35 AM
JL Audio vs Polk Audio xfsrg Car Audio 2 17th October 2004 06:09 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:21 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2