diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Car Audio (http://www.diyaudio.com/forums/car-audio/)
-   -   Need Help With Lanzar OptiDrive (http://www.diyaudio.com/forums/car-audio/164124-need-help-lanzar-optidrive.html)

KansasKowboy 30th March 2010 12:43 AM

Need Help With Lanzar OptiDrive
 
Hi Folks I Have A Lanzar OptiDrive 500.2, When It Turns On It Goes In To Protection Mode, On My Old Truck When I First Got The Amp My Buddy Had To Adjust The vr101, vr201 Settings On The Inside Of The Amp, But Now That I Put It In My New Truck It Goes In To Protection Mode Again, I Have Checked The Ground And All The Wires, So If Some One Could Help Me On Where These Should Be Set At Or How To Adjust Them It Would Greatly Be Appreciated.

Thanks,
Dan

1moreamp 30th March 2010 01:43 AM

Quote:

Originally Posted by KansasKowboy (Post 2136191)
On My Old Truck When I First Got The Amp My Buddy Had To Adjust The vr101, vr201 Settings On The Inside Of The Amp,




Could you possibly post a pic of vr101 and vr201 so we here can see what and where the adjustments were made inside your amp, by your friend ??

I myself have a 500.2 here somewhere but I don't feel like digging it out of my "Pile of Broken Dreams" as I like to call it. The pic would help all of us to figure out what or how any adjustment might be causing your amp to start up in protection..

KansasKowboy 1st April 2010 02:41 PM

Yes Sir I Sure Will, I Will Try To Today But May Be Tomorrow Before I Get A Chance To Take A Picture, But I Will Get One Up.

Thanks,
Dan


All times are GMT. The time now is 12:54 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2