Ppi a200 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19th March 2010, 02:43 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Ppi a200

I got this amp and when i opened it up i saw someone has worked on it before.

What is in it now are irfz44's (power supply fets) and 47 ohm gate resistors which are not orginal.

Wondering will this work or should i put 100 gate resistors in it? I dont know what the orignals were im going off the a600 on what the gate resistors are in that
  Reply With Quote
Old 19th March 2010, 02:48 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
The z44s and the 47 ohm resistors should be OK.
  Reply With Quote
Old 19th March 2010, 03:06 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok the BDT81's And BDT82's are shorted Is there a good replacement for them?
  Reply With Quote
Old 19th March 2010, 03:29 AM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Northern California
Quote:
Originally Posted by mike49504 View Post
Ok the BDT81's And BDT82's are shorted Is there a good replacement for them?
2N6488 and 2N6491 which is what PPI used in many models like this one...
  Reply With Quote
Old 19th March 2010, 03:36 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Thanks Perry And 1MOREAMP,

Ill put new ones in and test some other things and let you know how it goes.

I bought this amp along with some others from a guy who needed money i spent $100.00 for the following amps which i think i got a steal.

1: PPI A600

2:PPI A200

3:JL audio 500/1

4: Kenwood 723

5:Yamaha Ypa 320

6:Soundstream reference 700

7:A/D/S PQ 20


Wondering is the yamaha a good amp?? its an older 2 channel
  Reply With Quote
Old 21st March 2010, 01:47 AM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Are just the ones circled outputs or are the ones with arrows pointing to them the outputs also??
Attached Images
File Type: jpg Picture 006.jpg (186.6 KB, 60 views)
File Type: jpg Picture 007.jpg (96.4 KB, 58 views)
  Reply With Quote
Old 21st March 2010, 01:59 AM   #7
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Ok im stupid i anwserd my own question i looked more closely the ones on the top of the pic all 8 are the outputs
  Reply With Quote
Old 21st March 2010, 03:37 AM   #8
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Check the emitter resistors carefully. Some appear to be discolored. If they are, that means they ran hotter than they should have and could be out of tolerance.
  Reply With Quote
Old 21st March 2010, 04:41 AM   #9
spooney is offline spooney  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2006
Quote:
Originally Posted by mike49504 View Post
Thanks Perry And 1MOREAMP,

Ill put new ones in and test some other things and let you know how it goes.

I bought this amp along with some others from a guy who needed money i spent $100.00 for the following amps which i think i got a steal.

1: PPI A600

2:PPI A200

3:JL audio 500/1

4: Kenwood 723

5:Yamaha Ypa 320

6:Soundstream reference 700

7:A/D/S PQ 20


Wondering is the yamaha a good amp?? its an older 2 channel

I'd say you got a hell of a deal. Care to sell any of them? I've had a dream of owning a PPI A600 since high school
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Acurus A200 schematic here hags Solid State 50 18th August 2014 09:56 PM
Musical Fidelity A200 ? Zen Mod Solid State 1 8th December 2012 09:15 AM
Musical Fidelity X-A200 upgrade quandry the-chauffeur Solid State 6 27th December 2009 01:17 PM
PPI ART Series a404 "v" PPI Powerclass pc450 swap chemhaz Car Audio 2 21st November 2008 02:23 PM
Acurus A200 damaged in Lightning, can't find problem parts, please HELP!! pjpoes Solid State 3 17th June 2008 04:21 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:56 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2