Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21st September 2009, 05:33 AM   #11
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2009
Default Amp Question

Hi audibahn,
I was having the same problem with my amps. So I took the amps to the Electronic item repairer. he repair the wiring and amps. After the repair of amps, It works very fine. I Suggest you that you should go to repairer.
  Reply With Quote
Old 22nd September 2009, 11:24 PM   #12
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2007
my cables actually took care of my problems sossy for not updating
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
do i REALLY need a crossover?? and an amp question. and an ohm question legendaryfrog Multi-Way 4 29th October 2006 01:39 AM
newbie with input tran. question and wiring question imo Solid State 0 18th January 2006 10:10 PM
Capacitor Question /question on cap TunaFish Tubes / Valves 14 12th January 2004 02:23 AM
old speaker question, bullet midrange question & link to speaker project wallijonn Multi-Way 10 5th November 2002 06:03 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:47 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2