Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 4th May 2009, 01:47 AM   #11
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2009
Ok new problem, doesnt play music at all anymore, and thats no radio, thinking something major wrong.
__________________
Jensen KA 4660HLx 4ch 540W
Pyramid PB675 4 ch 800W
  Reply With Quote
Old 4th May 2009, 06:58 PM   #12
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2009
ok Got the sound back, reset the system and can here music. But there is a burnt ribbon coming from the board to the motor(s).
__________________
Jensen KA 4660HLx 4ch 540W
Pyramid PB675 4 ch 800W
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
looking for a sub amp - doesnt have to be a plate.... needmorstuff Swap Meet 1 12th August 2009 09:24 PM
can't play stereo yngwie Solid State 2 17th August 2007 05:05 AM
Marantz CD94 doesnt play Daveylodge Digital Source 1 24th December 2006 03:28 AM
Amps pilot light doesnt turn in, speaker doesnt work silentblackhat Solid State 2 17th March 2006 03:08 PM
my dealer doesnt do BG`s anymore wazzup Parts 5 24th February 2003 06:21 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:38 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2