Help with an amp, turns on but no sound - Page 5 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th May 2009, 03:36 PM   #41
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally posted by Perry Babin
I'm sure it's repairable but you'll have to be a bit more patient.

maybe with a more epensive amp, but it was a good starter, both amp can be bought working for less that $80 each.

Just good learning experience.

Thanx for your help and maybe future help.
__________________
Jensen KA 4660HLx 4ch 540W
Pyramid PB675 4 ch 800W
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Precision Power PC6600.2 Amp turns on then immediately turns off. Need help! autolink Car Audio 4 15th March 2009 02:12 AM
Which turns you on? nl Digital Source 0 30th July 2004 10:50 PM
MTX Amp Turns on- Dirty output fixitalldan Car Audio 5 9th July 2004 02:06 PM
Pioneer cd player, turns on but no sound? the bass master Car Audio 0 7th February 2004 04:41 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:10 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2